Voronet, Bucovina, Romania vila doina in voronet, bucovina
English | Francais 

Vila Doina, situata la numai 250 m de renumita manastire Voronet, ofera linistea si confortul necesar pentru un sejur perfect in Bucovina.

Aceasta pensiune are o camera dubla, doua camere triple, o suita si o suita superioara, toate avand baie proprie, cablu TV, Wi-Fi, unul sau doua balcoane. Este disponibila si o parcare privata pazita.

Turistii se pot bucura de preparatele traditionale bucovinene. La exterior se afla un foisor cu un cuptor taranesc, un gratar si un loc pentru servirea mesei. O banca cu o masuta sunt umbrite de coroana perfecta a unui fag. O portita permite accesul spre padure pentru toti cei care iubesc natura.

Cadrul natural deosebit, linistea tulburata doar de cantecul pasarilor, mirosul fanului cosit, discretia personalului, bucataria clasica imbinata cu specificul bucovinean, mireasma cetinii si a fagilor, apusuri de soare superbe pe terasa alaturi de cei dragi, contribuie din plin la buna dispozitie a turistilor.

 
Tags: inchiriere concediucazare in voronetpastele in bucovinahotel munte, cabana, vila in voronet bucovinasarbatorile in voronet romania 
Vizitati manastirile din Bucovina: Moldovita, Sucevita, Putna, Gura Humorului, Cacica
© 2014 Vila Doina, Voronet Bucovina, Romania - Contact: office@viladoina.ro | vila_doina@yahoo.com